Disclaimer

binnenhuisarchitecten-vergelijken.nl is onderdeel van Happy To Serve. Happy To Serve beheert vergelijkingswebsites over de hele wereld. Deze disclaimer is van toepassing op de inhoud en het gebruik van de website binnenhuisarchitecten-vergelijken.nl. Door het gebruik van de site accepteert de gebruiker deze disclaimer.

Aansprakelijkheid
Happy To Serve doet haar uiterste best om ervoor te zorgen dat de informatie op de site geen fouten bevat. Helaas kunnen we dit niet garanderen. Beslissingen die bezoekers nemen op basis van informatie op de site zijn geheel voor eigen rekening en risico.

Komt u ergens een fout tegen? Dan zouden we het op prijs stellen als u ons daarvan op de hoogte stelt. Stuur een email naar [email protected].

Rechten
Happy To Serve, of de rechthebbende, behoudt alle rechten, waaronder auteurs- en merkrechten en/of andere intellectueel eigendomsrechten, met betrekking tot alles wat op binnenhuisarchitecten-vergelijken.nl staat. Daaronder vallen ondermeer teksten, illustraties, grafisch materiaal, (handels)namen, logo’s en merken. Geen van deze rechten gaan over op bezoekers/gebruikers van de site.

De site en alles wat erop staat mag alleen worden gebruikt voor niet-commerciële doeleinden. Bezoekers en gebruikers mogen niets van de site overnemen, vermenigvuldigen, verspreiden of op een andere manier ter beschikking stellen aan anderen, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Happy To Serve.

Wijzigingen
Happy To Serve houdt zich het recht voor de informatie op de site, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer, altijd wijzigen zonder dit vooraf te melden. Wij raden u dan ook aan om regelmatig te controleren of de informatie op binnenhuisarchitecten-vergelijken.nl is gewijzigd.

Ga naar de homepage en vraag offertes aan bij interieur adviseurs

Voordelen van deze website

Op binnenhuisarchitecten-vergelijken.nl kunt u gemakkelijk offertes aanvragen voor interieur advies gerelateerde services in heel Nederland.

  • Bespaar tijd en geld.
  • 100% gratis en vrijblijvend.
  • Vergelijken in 3 simpele stappen.
  • Offertes direct op maat.
  • Ontvang de beste service!

In slechts 2 minuten offertes aanvragen bij meerdere bedrijven! Makkelijker kan het haast niet.

Bespaar flink op uw kosten. Vraag nu offertes aan.

Ervaringen van andere bezoekers

"Door de huidige financiële situatie hebben we besloten niet te verhuizen, maar te investeren in ons huis. Via binnenhuisarchitecten-vergelijken.nl een interieur adviseur in de arm genomen, die onze oude inrichting opnieuw heeft vormgegeven. Zeer tevreden mee!"
L. Bastiaansen, Cullemborg

"Net een nieuw huis gekocht. Zelf zijn we niet zo creatief qua inrichten dus via deze website een interieur adviseur gevonden. Zij heeft ons goed geadviseerd en geholpen bij het inrichten van de woonkamer en onze gezellige slaapkamer."
K. Blinker, Amstelveen

"Gratis offertes aangevraagd en ontvangen. Wat een ideale service. Na slechts drie dagen wachten had ik er vier in mijn mail!"
P.J. Haarema, Drachten