Meer over intereur adviseurs

Binnenhuisarchitect is een ander woord voor interieurarchitect. Een interieurarchitect heeft een gedegen opleiding Architectonische vormgeving genoten aan een academie voor beeldende kunst. Interieurarchitect is een beschermde titel. Alleen hen die als interieurarchitect staan ingeschreven in het architectenregister mogen zich interieurarchitect of binnenhuisarchitect noemen. Het is raadzaam vóór u een opdracht aan iemand gunt, te contoleren of deze staat ingeschreven in het architectenregister via www.architectenregister.nl.

In tegenstelling wat velen denken is de binnenhuisarchitect niet iemand die een nieuw interieur ontwerpt, maar is het iemand die zich bezighoudt met de gehele inrichting van een huis. Dit probeert hij of zij te doen op basis van mogelijkheden, efficiëntie en woontrends.

Naast dat de interieur adviseur u een advies kan doen om uw meubilair aan te pakken, kan hij of zij ook adviseren om een gehele inpandige verbouwing te gaan of laten verrichten. Een interieur adviseur kijkt eigenlijk vooral welke middelen er op het moment voorhanden zijn om een woonruimte net even slimmer, strakker, aangenamer, mooier of kleurrijker te maken.

Wanneer u iets anders wilt aan uw interieur kunt u voor het volgende een interieur adviseur inschakelen:

 • Decoratie en versiering
 • Verbouwingsplan
 • Meubeltrends
 • Kleuradvies
 • Indeling
 • Verlichting
 • Materialen

Vaak worden interieur adviseurs ingeschakeld wanneer men gaat verhuizen. Een interieur adviseur weet vaak net even wat meer te halen uit de mogelijkheden van uw leefruimte. Dit door de opstelling van uw meubels, wellicht door woonruimtes op te breken en/of samen te trekken, het kleurgebruik of de verwerking van trendy elementen in uw interieur.

Uiteraard beperken de werkzaamheden van een interieur adviseur zich niet tot slechts de woonruimten. Ook kunnen de meeste interieur adviseurs u een passend advies geven over de slaapkamers, hobbykamer, werkruimte en zelfs bad- of buitenruimte. Steeds meer bedrijven huren dan ook een {[company}} in om de werkvloer opnieuw vorm te laten krijgen. Veel gebruikte reden bij het herinrichten van de werkvloer is om de identiteit meer naar voren te laten komen, n om een prettige, gezonde werkomgeving te creëren voor het personeel. De interieur adviseur zal omtrent zakelijke binnenhuisarchitectuur u ook een passend advies kunnen geven

Dus gaat u binnenkort verhuizen of bent u toe aan een geheel of gedeeltelijke (her)inrichting van uw interieur?

Vraag dan snel offertes aan via binnenhuisarchitecten-vergelijken.nl

 

Voordelen van deze website

Op binnenhuisarchitecten-vergelijken.nl kunt u gemakkelijk offertes aanvragen voor interieur advies gerelateerde services in heel Nederland.

 • Bespaar tijd en geld.
 • 100% gratis en vrijblijvend.
 • Vergelijken in 3 simpele stappen.
 • Offertes direct op maat.
 • Ontvang de beste service!

In slechts 2 minuten offertes aanvragen bij meerdere bedrijven! Makkelijker kan het haast niet.

Bespaar flink op uw kosten. Vraag nu offertes aan.

Ervaringen van andere bezoekers

"Door de huidige financiële situatie hebben we besloten niet te verhuizen, maar te investeren in ons huis. Via binnenhuisarchitecten-vergelijken.nl een interieur adviseur in de arm genomen, die onze oude inrichting opnieuw heeft vormgegeven. Zeer tevreden mee!"
L. Bastiaansen, Cullemborg

"Net een nieuw huis gekocht. Zelf zijn we niet zo creatief qua inrichten dus via deze website een interieur adviseur gevonden. Zij heeft ons goed geadviseerd en geholpen bij het inrichten van de woonkamer en onze gezellige slaapkamer."
K. Blinker, Amstelveen

"Gratis offertes aangevraagd en ontvangen. Wat een ideale service. Na slechts drie dagen wachten had ik er vier in mijn mail!"
P.J. Haarema, Drachten